Jouw accountmanagers in 3 maanden klaargestoomd voor het échte werk

Nooit meer een klant missen met de Quick Start Sales

Koude acquisitie is geen hogere wiskunde. Iedere gemotiveerde accountmanager heeft het in zich om een sales-wonder te worden. Alles wat hij/zij nodig heeft? De juiste skill- en mindset.

Ik heb slechts 3 maanden nodig om jouw medewerkers op maat te trainen: ik breng in kaart wat hij/zij nu nog mist, en ga vervolgens intensief met hem/haar aan de slag. Het verschil merk je daarna aan alles, maar vooral: aan het aantal nieuwe klanten waarbij je aan tafel komt.

Vanaf 995,- per medewerker (minimaal 3)

Voor ondernemers voor wie persoonlijke klantrelaties belangrijk zijn

Jij hebt een product of dienst dat enorme meerwaarde heeft voor het bedrijf van jouw doelgroep. Maar het duurt even voordat prospects daarvan overtuigd zijn; dat is ook niet 1-2-3 uit te leggen in een paar verkoopgesprekken.

Anders gezegd: het opbouwen van relaties – vanaf het allereerste gesprek – is enorm belangrijk voor de uiteindelijke verkoop. Er moet vanaf het begin een ‘KLIK’ zijn.

En dat is nu juist waar de Quick Start Sales op gericht is: jouw accountmanagers leren hoe ze vanaf het eerste contact de connectie met klanten maken. Een basis waarop jij kunt voortbouwen wanneer je bij ze aan tafel schuift.

gijs niezink

Gijs Niezink

Rijkswaterstaat en Bureau EigenAardig

"Petra Smit heeft mij en ons bedrijf geholpen bij het onder de aandacht brengen van onze dienstverlening bij nieuwe klanten. Ze heeft daarbij vanaf het begin nagedacht over een gepaste (marketing) strategie. Door een combinatie van telefonisch en online benaderen en door continu met ons af te stemmen waarop zij met haar team tijdens de benadering van potentiële klanten moest letten, kwamen wij bij nieuwe klanten aan tafel. Een mooi resultaat!"

Zonder klik geen klanten

De tijd van verkooptrucjes is voorbij. Met belscripts en hard skills alleen ben je er niet. Dat merk jij ook: het lukt je accountmanager niet om de juiste contacten te maken. Laat staan om echt de klik te maken met jouw gedroomde klanten.

Maar je weet ook niet precies hoe dat komt. En je hebt geen zin om te investeren in een willekeurige salestraining. Nee, jij hebt geen behoefte aan een ‘gladde’ verkoper die je bij bedrijven naar binnen praat. Jij weet beter.

Jouw business draait op:

Waardevolle klantrelaties

Het klinkt ‘soft’ in een zakelijke wereld, maar: als een klant moet kiezen tussen meerdere aanbieders met min of meer hetzelfde aanbod, kiest hij voor degene met wie hij/zij een positieve emotionele connectie heeft.

Dát is waar jij naar op zoek bent: betekenisvolle klantrelaties, vanaf het allereerste contact. En dat begint dus bij je accountmanagers. Als die de juiste basis leggen, wordt het voor jou opeens veel makkelijker om nieuwe klanten te overtuigen.

Quick Start Sales

Zo werkt de Quick Start Sales

 • 1.

  We starten het traject met een strategiesessie:

  welke (soort) klanten staan op jouw wensenlijstje? Hoe gaat de accountmanager die benaderen?

 • 2.

  Voordat hij daadwerkelijk gaat bellen, neem ik de Accountmanagers-scan af:

  hij/zij vult een online vragenlijst in. Daaruit volgt een uitgebreide rapportage, waar ik feedback op geef. Op basis daarvan kan ik gericht advies geven over de skills waaraan gewerkt moet worden.

 • 3.

  Daarna ga ik met jouw medewerker aan de slag om die skills te trainen:

  met een online acquisitietraining op maat en een 1-op-1-sessie. En je zult zien: in korte tijd maakt hij/zij grote stappen. Met concrete resultaten als gevolg.

Gebaseerd op 20+ jaar ervaring in sales

Mijn inzichten komen niet uit de lucht vallen. Die bouwde ik zelf op door meer dan 20 jaar met m’n poten in de modder te staan. Als sales consultant, telemarketeer en psycholoog.

Daar is mijn kennis op gebaseerd: de praktijk en principes uit de (neuro)psychologie en telemarketing. Waarmee ik zelf al jarenlang betekenisvolle relaties weet te smeden tussen mijn klanten en hun toekomstige klanten.

Met de nadruk op betekenisvol: want alleen vanuit die relaties, kun jij je product of dienst aan de man brengen.

website petra 5
Scroll naar top