Wil je eindelijk weten waarom je nieuwe kansen en klanten misloopt? 

Doe de Sales Health Check, en je weet het

Jouw producten, jouw diensten: je weet zeker dat talloze bedrijven daar baat bij hebben. Maar je komt maar niet bij ze aan tafel. En je vóelt: de concurrent wel.

Waar gaat het mis? Welk onderdeel van het proces klopt niet? Welke skills en inzichten moeten bijgeschaafd worden bij je accountmanagers? Of doet iedereen maar wat?

Na de Sales Health Check weet je precies waar de schoen wringt. En kun je er wat aan doen.

Doe de checklist direct (het is gratis!)

Voor ondernemers die serieus hun acquisitie willen verbeteren

De Sales Health Checklist is voor ondernemers die eindelijk eens willen werken aan het binnenhalen van nieuwe klanten. Maar dan wel serieus, structureel.

Voor ondernemers die uiteindelijk zekerheid willen: zekerheid van een gestage aanwas van nieuwe klanten. Niet alleen voor een zekere toekomst, maar een toekomst met zekere groei.

arjan van reenen

Arjan Van Reenen

DoItSelfie

"Laatst een eerste goede inleidende sessie gehad met Petra. Helemaal waardevol vind ik het feit dat Petra erg goed meedenkt over de aanpak, strategie en hoe we onze producten en diensten nog waardevoller kunnen maken."

Geen contact, geen klik, geen afspraken

Deze situatie herken je vast: je accountmanagers krijgen óf geen contact met prospects, óf ze weten de klik niet te maken; ze worden maar al te makkelijk afgewimpeld. Met als onvermijdelijk gevolg: geen afspraken.

Of: je salesproces duurt te lang. Potentiële klanten worden niet (snel genoeg) opgevolgd. Omdat je accountmanagers uren bezig zijn om de juiste informatie te verzamelen. Of omdat ze dagen bezig zijn om een offerte op te stellen.

En als je nu precies wist waar het aan lag…

Wél contact, wél een klik, wél afspraken

Hoe zou het zijn als het allemaal wel lukt? Als je wekelijks op bezoek ‘mag’ bij een prospect die je heel graag verwelkomt als klant?

Die ‘utopie’ is haalbaar. Sterker nog: die is veel dichterbij dan je denkt. Die ligt gewoon binnen handbereik. Want koude acquisitie is echt geen hogere wiskunde.

En ook jouw organisatie en accountmanager kan het. Daar ben ik van overtuigd. Laat mij simpelweg in kaart brengen waar het nu misgaat. Het is de eerste etappe naar Utopia.

Zó werkt de Sales Health Checklist

  • 1.

    Vul de gratis checklist in

  • 2.

    Scoor je te weinig punten? Doe de gratis kennismakingsessie van 30 minuten

  • 3.

    Aan de hand van de kennismaking beslis jij of ik je verder kan helpen met het salesproces

Wat dat oplevert? Inzicht in waar je aan moet werken om je nieuw business te boosten..

Ingewikkelder kan ik het niet maken.

Zo hoef je je accountmanager niet naar een willekeurige training te sturen. In de hoop dat het "wat oplevert". Nee, je kunt gericht werken aan waar het proces nu vastloopt. 

bg
website 3

Gebaseerd op 20+ jaar ervaring in sales

Mijn inzichten komen niet uit de lucht vallen. Die bouwde ik zelf op door meer dan 20 jaar met m’n poten in de modder te staan. Als sales consultant, telemarketeer en psycholoog.

Daar is mijn kennis op gebaseerd: de praktijk en principes uit de (neuro)psychologie en telemarketing. Waarmee ik zelf al jarenlang betekenisvolle relaties weet te smeden tussen mijn klanten en hun toekomstige klanten.

Met de nadruk op betekenisvol: want ik geloof dat harde verkoop, belscripts en andere trucs niet meer werken. Daar is meer voor nodig. Wat? Daar vertel ik je alles over, aan de hand van jouw Sales Health Checklist.

Scroll naar top