Tijd om de vinger op de zere plek te leggen.....

Nooit meer een verkoopkans missen na de Sales Health Scan

New Business is geen hogere wiskunde. Door jouw salesproces onder de loep te nemen, kan ik aangeven waar het misgaat. En waar je kansen liggen.

Daarover krijg je een rapport met actiepunten. Voer jij die uit? Dan creër je meer opdrachten en nieuwe klanten. Dat garanderen we; anders krijg je je geld terug.

Voor ondernemers voor wie persoonlijke klantrelaties belangrijk zijn

Jij hebt een product of dienst dat enorme meerwaarde heeft voor het bedrijf van jouw doelgroep. Maar het duurt even voordat jouw potentiële klanten overtuigd zijn; dat is ook niet 1-2-3 uit te leggen in een paar verkoopgesprekken.

Anders gezegd: het opbouwen van relaties – vanaf het allereerste gesprek – is enorm belangrijk voor de uiteindelijke verkoop. Er moet vanaf het begin een ‘KLIK’ zijn.

En dat is nu juist waar de Sales Health Scan op gericht is: zorgen dat jouw salesproces optimaal ingericht is. Zodat je accountmanagers effectiever worden. Omdat ze precies weten wat ze moeten doen. En vanaf het eerste contact de connectie met klanten maken.

Het enige bedrijf zijn dat actief werkt met denkpatronen en neuroscience in sales.

gijs niezink

Gijs Niezink

BMD Advies Centraal Nederland

"Petra Smit heeft mij en ons bedrijf geholpen bij het onder de aandacht brengen van onze dienstverlening bij nieuwe klanten. Ze heeft daarbij vanaf het begin nagedacht over een gepaste (marketing) strategie. Door een combinatie van telefonisch en online benaderen en door continu met ons af te stemmen waarop zij met haar team tijdens de benadering van potentiële klanten moest letten, kwamen wij bij nieuwe klanten aan tafel. Een mooi resultaat!"

Zonder klik geen klanten

De tijd van verkooptrucjes is voorbij. Met belscripts en hard skills alleen ben je er niet. Dat merk jij ook: het lukt je accountmanager niet om de juiste contacten te maken. Laat staan om echt de klik te maken met jouw gedroomde klanten.

Maar je weet ook niet precies hoe dat komt. En je hebt geen zin om te investeren in een willekeurige salestraining. Nee, jij hebt geen behoefte aan een ‘gladde’ verkoper die je bij bedrijven naar binnen praat. Jij weet beter.

Jouw business draait op:

Waardevolle klantrelaties

Het klinkt ‘soft’ in een zakelijke wereld, maar: als een klant moet kiezen tussen meerdere aanbieders met min of meer hetzelfde aanbod, kiest hij voor degene met wie hij/zij een positieve emotionele connectie heeft.

Dát is waar jij naar op zoek bent: betekenisvolle klantrelaties, vanaf het allereerste contact. En dat begint dus bij je accountmanagers. Als die de juiste basis leggen, wordt het voor jou opeens veel makkelijker om nieuwe klanten te overtuigen.

Quick Start Sales

Zo werkt de Sales Health Scan

 • 1.

  We starten met een checklist:

  hoe scoor jij nu op de checklist verkoopkansen creëren? Zo leren we alle ins en outs van je huidige proces kennen.

 • 2.

  Daaruit volgt een uitgebreid advies:

  zodat je precies weet wat er moet gebeuren, zodat je nieuwe verkoopkansen gaat creëren die jouw nieuwe business boost met minimaal 15%. 

 • 3.

  Vervolgens gaan we keihard aan de slag:

  met wat er bij jullie nodig is om nieuwe verkoopkansen te ontwikkelen en nieuwe klanten aan te trekken. Met concrete resultaten als gevolg.

Gebaseerd op 20+ jaar ervaring in sales

Mijn inzichten komen niet uit de lucht vallen. Die bouwde ik zelf op door meer dan 20 jaar met m’n poten in de modder te staan. Als sales consultant, telemarketing expert en psycholoog.

Daar is mijn kennis op gebaseerd: de praktijk en principes uit de (neuro)psychologie en telemarketing. Waarmee ik zelf al jarenlang betekenisvolle relaties weet te smeden tussen mijn klanten en hun toekomstige klanten.

Met de nadruk op betekenisvol: want alleen vanuit die relaties, kun jij je product of dienst aan de man brengen.

Het enige bedrijf zijn dat actief werkt met denkpatronen en neuroscience in sales.

Scroll naar top